محل قرارگيري سايت سخن روز مطالب عمومي اگر توقعي داشتم هميشه بايد پشت در اتاق مسئولان مي ماندم
اگر توقعي داشتم هميشه بايد پشت در اتاق مسئولان مي ماندم مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط كاربر یک   
شنبه ، 8 خرداد 1389 ، 10:31

به گزارش فرهنگ ایثار،  ايثارگران هنرمند با گنجينه اي از تجربه هاي شگرف، واسطه فياض رسيدن انسان به روح ايثار و شهادت هستند. ار ابن جهت با برپايي نمايشگاهي ازآثار هنرمندان جانباز در رشته هاي نقاشي، خوشنويسي، صنايع دستي و عکاسي بارديگر توانمندي هاي پويا و پاياي جانبازان را به نمايش گذاشته و با ارائه آثار نشان داده اند که کاستي هاي جسماني سد راه خلاقيت روح هاي بزرگ نمي شود. جانبازان با آفرينش هاي هنري از سويي به اعتلاي ارزش هاي انساني و از ديگر سو به ترويج فرهنگ متعالي ايثار و پايمردي مي پردازند.

تحمل سختي ها براي ثبت پيروزي هاي جانبازان در تاريخ
داوود عامري يکي از عکاسان جانبازي است که در کنگره ملي تجليل از ايثارگران موفق به دريافت تنديس ايثار شد. عامري از ناحيه پا جانباز است، اما وي با داشتن يک پا توانسته قله هاي کوهنوردي را صعود کند و به هنگام صعود، عکاسي از جانبازان کوهنورد و طبيعت داشته باشد.
نفراول مسابقه سراسري عکس دانشکده کرج درسال 88 اظهار داشت: معتقدم اگر هنرمند در بستر رفاهيات باشد، خلاقيت ها بروز نمي کند. به اين معنا که خلاقيت در محدوديت ها ايجاد مي شود. هنرمندي که درسختي رشد مي کند، پيروزي اش لذت بخش تر خواهد بود.
وي افزود: بنده در سخت ترين شرايط ممکن يعني در مسير کوهستان عکاسي مي کنم. با داشتن تنها يک پا و حمل دوربين هاي سنگين با سختي هاي بسياري مواجه هستم.
برگزيده مسابقه عکس «کنوک هايست» تصريح کرد: حمايت ها تا زماني که هنرمند شناخته شده نباشد بسيار اندک است، اما بلافاصله پس از شناساندن هنرمند به جامعه اين حمايت ها افزايش پيدا مي کند و حتي بنياد شهيد و امور ايثارگران در حد بضاعت خودشان اين حمايت ها را ادامه مي دهند.
وي يادآور شد: حمايت هاي بنياد شهيد وامور ايثارگران درحدي است که هنرمندان جانباز مي توانند در سراسر کشور و خارج از کشور نمايشگاه هايي را برگزار کنند و تمامي اين هزينه ها را بنياد متحمل مي شود.
عامري اظهار داشت: اگر حمايت ها به صورت مادي باشد، در مقطعي که هنرمندان رشد نسبي دارند، مي تواند کمک کننده باشد.
وي عنوان کرد: هنرمندان در ابتدا با حمايت هاي متوليان امر که دولتمردان باشند، رشد نکرده اند و هميشه از اين حمايت ها بي بهره بوده ا ند و نه کم بهره.
اين هنرمند جانباز ادامه داد: من بال شکسته هستم و با پاي قطع شده کوهنوردي مي کنم. با گذر از سختي ها به قله صعود کرده ام. انسان اگرتلاش کند، براساس آنچه که علاقه دارد به آن عشق بورزد قطعا مي تواند موفق باشد.
وي افزود: کارمن يک کارهنري است نه اقتصادي. من براي هنر عکاسي هزينه مي کنم و وقت مي گذارم اگر چه به لحاظ سختي هاي جسمي مشکلاتي دارم، اما اين سختي ها براي من زيبا است.
عامري اظهار داشت: احساس مي کنم با گذر از اين سختي ها به اوج و بلندي مي رسم. رسيدن به اوج به عنوان مقصد است نه هدف، زيرا هدف ما انسان ها بايد متعالي تر از اين حرف ها باشد.

از دولتمردان هيچ توقعي ندارم
حسين نوري در مدرسه ابتدايي نقاشي ايراني را آموخت و توانايي خود را در نقاشي آکادميک و طبيعت گرا هم به اثبات رساند. در نوجواني به خاطر نوشتن يک نمايشنامه در دفاع از حقوق بشر توسط رژيم شاه شکنجه شد و دست ها و پاهايش از کار افتاد، اما با شوق و توان گذشته نقاشي را با دهان ادامه داد و تا کنون بيش از100 نمايشگاه انفرادي در ايران، فرانسه و چين، الجزاير، لبنان و... برپا کرده است. وي فيلم هاي مستند زيادي را توليد ودر جشنواره هاي تئاتر بارها جوايز نويسندگي و کارگرداني را کسب کرده است.
نوري روي ويلچرش نشسته و مشغول تماشاي آثار ديگر هنرمندان جانباز است.
وي درخصوص حمايت دولتمردان از هنرمندان جانباز ايثارگر گفت: من توقعي از کسي ندارم، زيرا اگر توقعي داشتم هميشه بايد پشت در اتاق مسئولان مي ماندم.
نوري ادامه داد: بنده خودم احساس تکليف مي کنم. معتقدم هيچ زماني نبايد نسبت به وقايع پيرامون خود بي تفاوت باشيم و هميشه بايد حواسمان به اطرافيان مان باشد.
وي عنوان کرد: آثار هنرمندان جانباز در اين نمايشگاه بسيارحرفه اي است و از تکنيک هاي خوبي استفاده کرده اند.
اين هنرمند جانبازنقاش از سختي هاي کارگفت و يادآور شد: من عاشق کارم هستم و با وجود کاستي هاي جسمي اما هيچ سختي را احساس نمي کنم.
وي افزود: معتقدم نقاشي من را انتخاب کرده است. نقاشي در طول زندگي ام هميشه همراه من مي ماند.

لطافت هنري در آثارجانباز مشهود است
داوود جليل نژاد داراي دانشنامه کارشناسي عکاسي از دانشگاه تهران است. وي تا به امروز در شش نمايشگاه گروه درداخل و خارج از کشور شرکت کرده و توانسته آثاربسياري را به نمايش بگذارد.
وي ادامه داد: بنياد شهيد و امورايثارگران با تمام کم و کاستي ها همت کرده است و از چهارگوشه ايران اين هنرمندان را جستجو کرده و آثار را جمع آوري کرده است.
نفراول مسابقه بزرگ نمازظهر عاشورا در سال 75 گفت: البته شايد کيفيت کارهنرمندان جانباز پايين باشد، اما به هرحال کارشان حرفه اي است و توانسته اند بهترين آثار را در معرض نمايش بگذارند.
وي عنوان کرد: معتقدم هنرمند بايد با دل خود کار کند. شايد در روزهايي ساعت ها براي کارم وقت مي گذاشتم، اما اگر دلم همراه کار نبود به هيچ عنوان عکاسي نمي کرد. شايد اگر امروز آثار هنرمندان جانباز توانسته در دل بازديدکنندگان رخنه کند به دليل انس بودن دل هنرمندان با کارشان است.
جليل نژاد اظهار داشت: در آثارهنرمندان جانباز يک روح لطيف و معنوي هنري مي توان ديد و آن لطافت هنري را بيشتر مي توان در آثار آنها احساس کرد.
وي خاطرنشان کرد: مأنوس بودن جانبازان با دل شان باعث شده تا کارشان از لطافت هنري بيشتري برخوردار باشد.
گفتني است، دومين نمايشگاه آثار هنرمندان جانباز سراسر کشور از سوم تا 10 خرداد ماه در خانه هنرمندان داير است.

آخرین بروز رسانی مطلب در چهارشنبه ، 12 خرداد 1389 ، 13:20