|
شهید شاه آبادی شیفته جنگ و جهاد بود |
|
|
|
|
نوشته شده توسط كاربر یک
|
|
سه شنبه ، 7 ارديبهشت 1389 ، 15:25 |
|
عشق و علاقه به رزمندگان وديدار ازجبههها: شهيد آيت الله شاهآبادي شيفته جنگ و جهاد، و جبهههاي نوراني مبارزه حقبا باطل بود ومكررا به جبههها ميرفت. به جبههها ميرفت كه بقول خود در يكسنگر، يك رزمنده را پيدا كند ودست و روي او را ببوسد وبه او بگويد «درستاست كه ما كار رزمي نميدانيم و در اين زمينهها نميتوانيم براي شما كاري انجامدهيم، اما بدانيد كه دل ما با شماست و قلب ما از شماست.»
اگر در بين كارها يكي دوروز تعطيلي پيش ميآمد، بلافاصله عازم جبهههايجنگ ميگرديد و به هر نحوي كه شده است، عشق و علاقه خود را به رزمندگاننشان ميداد و ميگفت: «من احساس حقارت ميكنم از اينكه رزمندگان ما اينهمه ايثار ميكنند و مادر برابر آنها كاري نميتوانيم بكنيم» آيتالله حاج شيخ محمد يزدي در اين باره چنين ميگويند: «به مسئله جنگ اهميت ويژهاي ميدادند و در فاصلههايي بسيار كوتاه بهجبههها ميرفتند و اين مسئلهاي بود كه همه ما شاهد آن بوديم و ديديم كهبالاخره هم در همين مسير ودرخطوط مقدم جبهه به شهادت رسيدند» آيتالله محمد يزدي سپس ادامه ميدهند: «شهيد شاهآبادي، توجه شديدي به بالاترين مسئله نظام، يعني جنگ داشتو بايد گفت كه هميشه يك پاي او درتهران بود و يك پاي او در جبهه، يك پاياو در مسئوليت قانوني اش بود و يك پاي او براي حمايت از فرزندان مسلميندرجبهه، و از هيچ چيز هم هراس نداشت. او گاهي به من ميفرمود كه من واقعانميتوانم خودم را كنترل كنم كه در اين فاصله زماني و اين فرصتهايي كه پيشميآيد، بمانم و با كارهاي عادي و جاري شهر، وقتم را بگذرانم.» همچنين آيت الله موحدي كرماني در اين باره ميگويد: «شهيد شاهآبادي، برخوردشان بامسئله جنگ، يك برخورد فعالانه بود. ايشان از هر فرصتي كه پيش ميآمد، براي رفتن به جبههها استفاده ميكرد ونهايتا هم ميبينيد كه ايشان در جبهه به شهادت رسيدند و به آرزويشان دستيافتند» آقاي دكتر منافي ميگويد: «شهيد شاهآبادي اكثراً تا طلوع صبح وقت خود را با ما به عيادت از بيماران ومجروحين مصروف ميداشت.» او در ديدار ودلجويي از رزمندگان مجروح و جانبازان، برديگران سبقتميگرفت براي حضور در جبههها و تقويت روحيه نيروهاي اسلام، لحظهاي تعللنمينمود. شهيد شاهآبادي، لذت بخشترين فرصتهايش در كنار رزمندگان بود والحق كه اگر سفر حتي دو روزهاش به قيمت روحيه يافتن حتي يك رزمنده تمامميشد، اين سفر را گرانبها ميدانست. ايشان خضوع عجيبي در مقابل رزمندگانداشت.
روحاني بايد مرد سياست و مبارزه باشد شهيد شاه آبادي به عنوان يك روحاني يعني يك الگوي معنوي و كسي كه صاحب علم و تقوا است، و عامه مردم از او توقع عمل و انديشه اسلامي را در جامعه داشتند، بر خود واجب ميدانست كه بايد اهل سياست و مبارزه باشد. بايد از اتفاقات جامعه آگاه باشد و اين آگاهي را به مردم برساند. از مبارزه نترسد. مرد عمل باشد و خودش آستينها را بالا بزند و در جهت رسيدن با اهدف والاي انقلاب اسلامي بكوشد. شهيد شاه آبادي در راه مبارزه ترسي از حكومت و ايادي و مأموران حكومتي نداشت. او شجاعانه در مقابل همه جريانات مقابل انقلاب ميايستاد و با شهامت حرف خودش را به گوش مردم ميرساند. اين از خصلتهاي بالاي شهيد شاه آبادي بود كه هيچوقت در مقابل دشمن سر خم نكرد و شجاعانه در مقابل يزيد و يزديان ايستاد و حسين وار نداي حق و آزادي را در كشور حسيني سر داد. روحش شاد. |
|
آخرین بروز رسانی مطلب در شنبه ، 11 ارديبهشت 1389 ، 09:30 |